İnanılmaz Pratik Bir Tarif: Airfryer’da Somon Botu ve Havuç Kızartması Nasıl Yapılır?

Balıkseverlere harrrika bir tarifle geldik, somonun bu haline bayılacaksınız! ?

Airfryer’da Somon Botu ve Havuç Kızartması Nasıl Yapılır?

Malzemeler

  • 3 kesim Somon

  • 400 gram istiridye mantarı

  • 400 gram havuç

  • Zeytinyağı

  • Tuz

Sos:

  • 3 YK zeytinyağı

  • 1 diş Sarımsak Ezmesi

  • 1 TK Bal

  • 1/2 TK Kırmızı Pul Biber

  • 1/2 TK kekik

Hazırlanışı

1. Sos için gerekli materyalleri karıştırın. Somonu görüntüdeki üzere kesin. Yağlı kağıtın ortasına koyun. 

2. Sosu sürün. Kalan sosu da sebzelerle karıştırın. Airfryer’ın iki haznesine eserleri paylaştırın. Balık ve zerzevat ayarında pişirin.

Afiyet olsun!

Bu tanımın detaylarını adım adım görmek isterseniz görüntümüzü izleyebilirsiniz ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir